skip to Main Content

Har du fastlege hos oss kan bestille time hos DIN fastlege. Er du usikker på hvem av våre leger som er din fastlege finner du informasjon på www.helsenorge.no.

Du anbefales å bestille time eller resepter på vår hjemmeside. Ved behov for akutte timer kan du ringe vår resepsjon.
Telefonen er åpen 08.30-1430. Stengt i lunsjen kl 11-12.
Blodprøver tas mellom 0800-1130 og 1200-1430. Fredag 0930-1100.
Timer som ikke benyttes faktureres dersom det ikke er avbestilt innen 24 timer.
Vi benytter Convene som fakturatjeneste- du mottar melding på sms om faktura for utestående beløp.

Grunnet korona har vi følgende retningslinjer

Vi ber alle være ekstra oppmerksomme på egne symptomer, bruk elektroniske løsninger dersom mulig.
• Konsultasjoner som kan gjennomføres elektronisk – via e-konsultasjon, videokonsultasjon eller via telefon, bør gjennomføres elektronisk – Dersom du ønsker videokonsultasjon kan du skrive video i kommentarfeltet når du bestiller time.
• Samarbeidsmøter med NAV, ansvarsgruppemøter mv. vil bli forsøk avholdt per video eller telefon.
• Det at flere av konsultasjonene avholdes elektronisk, gjør at det er færre pasienter på venterommet. Det er viktig at en her holder 2 meters avstand til andre.
• Pasienter med luftveissymptomer eller feber, skal ikke oppsøke legesenteret fysisk, men ta kontakt elektronisk eller via telefon. For tiden blir alle med luftveissymptomer og behov for undersøkelse undersøkt på Klepp Legevakt.
• Det er anbefalt at en konsultasjon ikke bør vare over 10 minutter. En vil derfor unngå dobbelttimer. Ved behov for lenger konsultasjoner, bør dette tas over video eller telefon.
• Det skal holdes 2 meter avstand også inne på selve legekontoret, flytt derfor ikke på stolene, og unngå å ta på ting på legekontoret. Legen vil åpne døra for deg.
• Vi kan dessverre ikke håndhilse på, eller gi klem til våre pasienter nå.
• Det er viktig å unngå for mange mennesker samlet på et sted samtidig. Pårørende kan derfor kun bli med på timen når det er strengt nødvendig. Max en pårørende kan delta på timen. Barn som ikke skal til legen, bør bli hjemme.
• Ved behov for tolk, vil vi benytte telefontolk.
• Ved behov for faste blodprøver, men ikke fysisk undersøkelse hos legen, kan dette ordnes med at en kommer rett til lab for å ta blodprøver, og deretter har en telefonkonsultasjon med legen.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top