Skip to content

Renee var ferdig utdannet som kiropraktor ved Macquarie Univerity, Sydney i 2012. Etter dette har hun opparbeidet seg bred erfaring som kiropraktor ved tverrfaglige klinikker både i Australia og Norge.

Hun trives med behandling av alle aldersgrupper innenfor muskel- og skjeletthelse. Kiropraktor Renee har flere års erfaring med behandling av nakke, midtrygg og korsryggslager samt andre områder som skuldre, ankel, albue og håndledd. Hodepine og kjeveproblematikk er et spesialområde. All behandling blir tilrettelagt for hver pasient.

Renee har tatt flere kurs innen forskjellige behandlingsmetoder og funksjonell nevrologi. Dette har gitt henne en bred faglig kompetanse slik at hun kan gi best mulig behandling for sine pasienter. Hun har en helhetlig tilnærming til faget og er da opptatt av samspillet mellom ledd, muskler og nervesystemet

Tverrfaglig samarbeid og kommunikasjon med annet helsepersonell er viktig for gjøre behandlingsforløpet så smidig og kortvarig som mulig. I tillegg til manuelle behandlingsteknikker bruker Renee ofte muskelbehandling og veileder i forebyggende øvelser. Som primærkontakt kan Renee henvise til MR/CT/røntgen, spesialisthelsetjeneste og sykemeldte pasientene sine i inntil 12 uker når dette er nødvendig.

Vi har også avtale med flere forsikringsselskap som Storebrand, Falck Helse, Gjensidige og Tryg, og du kan få dekket din behandling hos oss ut fra avtalen du har.

Bestill time Online eller på telefon: 46425342 eller 48 50 88 11 og tast 3

Benytter du kontaktskjema anbefaler vi at du ikke skriver sensitiv personinformasjon her.

physiotherapist doing a back massage to man patient. Osteopathy.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top