Skip to content

Bassengtrening er allsidig trening av hele kroppen.
Terapibassenget har en vanntemperatur på 34 grader. Aktivitet i vann øker bevegelighet og styrke, og frigjør endorfiner i kroppen som blant annet bidrar til å redusere smerte og stivhet.

I vannet veier du mindre enn 5% av din kroppsvekt. Vannets motstand gjør at du bruker 10-12 ganger mer energi ved å gjøre øvelsene i vann. Fokus i treningen er å styrke kroppen, samt å forebygge muskel- og skjelettplager. Treningen tilpasses lett til de fleste, og ledes av fysioterapeut.

For gravide er fokus i treningen å styrke kroppen, forebygge bekkenproblematikk og korsryggsplager, samt forberede kroppen mot fødsel og barseltid. Treningen og øvelsene er tilpasset gravide i alle 3 trimester.

Mandag 14.00, 14.40 og 15.20

Adr: Olav Hålandsveg 8, Sirkelen
Ta kontakt med Lillian på Lillian@spirhelse.no for mer informasjon eller påmelding til et parti.

Gruppetrening:
Vi har lang erfaring og gode resultater med treningsveiledning med øvelser som styrker kropp og gjør arbeidshverdagen god. Øvelsene er godt dokumentert i studier og viser effekt på både smerteproblematikk i nakke, skuldre og hode. Vi kan skreddersy et tilbud til din bedrift eller du kan komme hit på timer privat.
Vi har et åpent treningstilbud til voksne damer onsdager kl 12.30-13.15 i Sandnes. Ta kontakt for mer informasjon i vårt kontaktskjema eller ring

Lillian Eiane Skretting tlf 994 58 691

basseng
Bassengtrening, gravid, varmtvannbasseng
Gravide, bassengtrening, basseng

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top