skip to Main Content

Bassengtrening er allsidig trening av hele kroppen.
Terapibassenget har en vanntemperatur på 340C. Aktivitet i vann øker bevegelighet og styrke, og frigjør endorfiner i kroppen som blant annet bidrar til å redusere smerte og stivhet.

I vannet veier du mindre enn 5% av din kroppsvekt. Vannets motstand gjør at du bruker 10-12 ganger mer energi ved å gjøre øvelsene i vann. Fokus i treningen er å styrke kroppen, samt å forebygge muskel- og skjelettplager. Treningen tilpasses lett til de fleste, og ledes av fysioterapeut.

For gravide er fokus i treningen å styrke kroppen, forebygge bekkenproblematikk og korsryggsplager, samt forberede kroppen mot fødsel og barseltid. Treningen og øvelsene er tilpasset gravide i alle 3 trimester.

Mandag 1900, 1945, 2030 (gravid)
Torsdag kl 1500 (gravid) og 1600

Adr: Olav Hålandsveg 8, Sirkelen
Ta kontakt med Lillian på Lillian@spirhelse.no for mer informasjon eller påmelding til ett parti.

Gruppetrening:
Vi har lang erfaring og gode resultater med treningsveiledning i enkle øvelser som styrker kropp og gjør hverdagen. Øvelsene vi bruker er brukt i studier og viser effekt på både smerteproblematikk i nakke/ skuldre/ hode, samt øker nærvær jobb. Vi kan skreddersy et tilbud til din bedrift eller du kan komme hit på timer privat.
Vi har et åpent treningstilbud til voksne damer onsdager kl 1230-1315 i Sandnes. TA kontakt for mer informasjon i vårt kontaktskjema eller ring Lillian E Skretting tlf 994 58 691

basseng
Basseng instruksjon
DSC_0318-2

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top